Events for October 2018

Event Views Navigation

Events for October 2018

Calendar Month Navigation

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
30

บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยมหิดล เปิดรับสมัครนักศึกษา ประจำปีการศึกษา 2561 (ภาคปลาย)

ศูนย์ทดสอบภาษาและพัฒนาทักษะวิชาการ (CAAS) คณะศิลปศาสตร์ มหาวิทยาลัยมหิดล เปิดโครงการอบรมภาษาอังกฤษเพื่อการสอบ IELTS

1

Call for applications to enroll in the International B.Sc. Programme in Actuarial Science and Industrial Mathematics of the Academic Year 2019

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

ม.มหิดลขอเชิญร่วมพิธีถวายผ้าพระกฐินพระราชทาน ประจำปี 2561

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1

2

3

MA in ASEAN Studies for Sustainable Development (MASD)

+ Export Events