บรรยายพิเศษด้านวิทยาศาสตร์ประสาทสัมผัสเพื่อโภชนาการที่ดีครั้งที่ 10 เรื่อง “Environmental, Social and Corporate Governace (ESG)as related to food, nutrition and consumer’s health”

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

บรรยายพิเศษด้านวิทยาศาสตร์ประสาทสัมผัสเพื่อโภชนาการที่ดีครั้งที่ 10 เรื่อง “Environmental, Social and Corporate Governace (ESG)as related to food, nutrition and consumer’s health”

July 20, 2021

หน่วยวิจัยและการศึกษาด้านวิทยาศาสตร์ประสาทสัมผัสเพื่อโภชนาการที่ดี สถาบันโภชนาการมหาวิทยาลัยมหิดล ขอเชิญร่วมฟังการบรรยายพิเศษด้านวิทยาศาสตร์ประสาทสัมผัสเพื่อโภชนาการที่ดีครั้งที่ 10 ภายใต้หัวข้อ
“Environmental, Social and Corporate Governace (ESG)as related to food, nutrition and
consumer’s health” โดยวิทยากรผู้เชี่ยวชาญจากต่างประเทศ

  • Prof. Kenji Shibuya, Founding Director, Institute for Population Health, King’s College London บรรยายเรื่อง “Impact of Japan national dietary goal on health status 2040 in super ageing country”
  • Ms. Inge Kauer, Executive Director, Access to Nutrition Foundation, The Netherlands บรรยายเรื่อง “Access to nutrition index 2021: Benchmarking of nutrition improvements for reformulating F&B companies’ commitments”
  • Mr. Kenji Fuma, Founder and CEO,, Neural Inc., Japan บรรยายเรื่อง “Importance of nutrition improvement effort in global ESG investment narratives”

 

ในวันอังคารที่ 20 ก.ค. 2564 เวลา 13.00 – 16.00 น. ทางออนไลน์​ผ่าน​ระบบ​ zoom

 

ฟรี ไม่มีค่าใช้จ่าย

ผู้สนใจสามารถลงทะเบียนได้ที่: https://forms.gle/qwJmiyZDYSQwBabd6

Details

Date:
July 20, 2021
Event Category: