Events for November 2018

Event Views Navigation

Events for November 2018

Calendar Month Navigation

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
28

ศูนย์ทดสอบภาษาและพัฒนาทักษะวิชาการ (CAAS) คณะศิลปศาสตร์ มหาวิทยาลัยมหิดล เปิดโครงการอบรมภาษาอังกฤษเพื่อการสอบ IELTS

Call for applications to enroll in the International B.Sc. Programme in Actuarial Science and Industrial Mathematics of the Academic Year 2019

ม.มหิดลขอเชิญร่วมพิธีถวายผ้าพระกฐินพระราชทาน ประจำปี 2561

29

30

31

1

2

3

MA in ASEAN Studies for Sustainable Development (MASD)

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

โครงการอบรมหลักสูตรพัฒนาสมรรถนะและศักยภาพของนักศึกษาด้านวิทยาการข้อมูล Competency and Capability Enhancement of Students in Data Science (อบรมทุกวันเสาร์)

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

เรียนโท – เอก ที่มหาวิทยาลัยมหิดล ได้แล้ววันนี้

29

30